• Laurent Perrier La Cuvée Brut Champagne
  -+
  Frankrijk, Tours-sur-Marne (Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier) Bij Laurent-Perrier wordt de Brut standaard gemaakt met minimaal 50% chardonnay. Dat zorgt voor een elegante stijl en daarom de perfecte aperitiefwijn. Ook heerlijk bij tartaar van tonijn of oesters.
  € 75,-


 • Castellane Brut
  -+
  Frankrijk - Epernay Fijne en complexe Champagne met een hint van wit fruit, getoast brood met een fijne elegante bubbel.
  € 60,-


 • Castellane Brut Rosé
  -+
  Frankrijk - Epernay De Castellane Brut Rose heeft een zalmroze kleur en wordt omringd door intense citrus en roodfruit aroma’s zoals aardbeien en bessen. De ronde frisse en complexe smaak is een uitmuntend goede combinatie met aroma’s van gestoofde en wilde aardbeien. De champagne is hartstikke charmant en zorgt altijd voor een romantische sfeer.
  € 65,50


 • Moët & Chandon Brut Rosé Imperial
  -+
  Frankrijk - Epernay De Brut is dé klassieker van Moët & Chandon en wereldwijd de best verkochte en meest gedronken champagne. Impérial brut refereert aan de prettige droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne. De constante kwaliteit, de zachte en frisse smaak met fijne aroma’s maken ‘m zo gelieft bij velen. Een witgoude kleur met een levendige en romige smaak die vervaardigd wordt uit 150 wijnen.
  € 99,50


 • Moët & Chandon Imperial Ice
  -+
  Frankrijk - Epernay Een rijke explosie van fruitige smaken, zoete aroma’s met een verfrissende afdronk. Moët & Chandon Imperial Ice is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne: het is ’s werelds eerste champagne die speciaal ontwikkeld is om over ijs, ‘on the rocks’, te schenken. Bij voorkeur wordt de champange geserveerd in grote wijnglazen waar het de smaak optimaal tot zijn recht komt. Om de champagne af te garneren worden er frambozen, limoen en munt bij geserveerd.
  € 115,-